Rud Pedersen Public Affairs ansetter fra legemiddelindustrien og NHO-systemet

Share Mail To

Byråleder Kristian Hvilen er godt fornøyd med å ha hentet Ånen Ringard fra Legemiddelforeningen (LMI) og Mari Berdal Djupvik fra Abelia. Det satses nå stort på å bygge opp Oslo kontoret. Rud Pedersen har en tydelig ambisjon om stødig og langsiktig vekst gjennom å være en sterk og solid nisjeaktør i grenselandet politikk og samfunnsliv.

Ånen tar rollen som seniorkonsulent og ansvarlig for helsefeltet- og kundene i Rud Pedersen. Han kommer fra stillingen som Seniorrådgiver for Legemiddelindustriforeningen i Norge (LMI). Før arbeidet i LMI har Ånen hatt ulike stillinger i offentlig sektor. Han har blant annet vært sekretariatsleder for prioriteringsrådet (Norheimutvalget), og seniorrådgiver for det nasjonale prioriteringsrådet i helsevesenet.

-God helse og gode helsetjenesten er noe av det viktigste og mest meningsfulle man kan arbeide med. Et godt samspill mellom offentlige og private aktører er helt avgjørende for å sikre begge deler. Dette ser jeg fram til fortsatt å få lov til å jobbe med dette viktige området i min nye rolle i Rud Pedersen, sier Ånen Ringard . 

Mari Berdal Djupvik går inn som Public Affairs Consultant. Hun kommer fra stillingen som politisk rådgiver i Abelia, NHO. Mari har tidligere vært medlem i Oslo Bystyre for Høyre, og heltidstillitvalgt i Norsk studentorganisasjon.

Gjennom sin tid i Abelia har Mari blitt godt kjent med mange spennende norske og internasjonale bedrifter og virksomheter. Nå håper hun å utvide sirkelen ytterligere;

-Norske bedrifter må være selve ryggmargen i omstillingen for å sikre velferd for fremtiden. Da er det lite som er mer gøy og givende enn det å hjelpe virksomhetene opp og frem. Rud Pedersen har funnet en veldig fin balansegang mellom å være synlige for sine kunder, men samtidig være bunnsolide på at det er først og fremst de faktiske resultatene som snakker for oss. Å være en del av et lag som har lang og bred erfaring fra norsk og nordisk samfunnsliv og politikk er vanvittig spennende, sier Mari Berdal Djupvik.

-Vi har nå bygget et sterkt team av personer med erfaring fra toppstillinger innen blandt annet helse, politikk, forsvar og næringsliv. Ånen tilfører en ekspertkunnskap på helsefeltet som vil komme mange av våre kunder til gode og Mari vil tilføre en innsikt i politikk og organisasjonsliv. Begge to har det vi som Rud Pedersen trenger for å komme dit vi vil. I tillegg er de skikkelig fine folk og vil passe perfekt inn i vår gjeng, sier Kristian Hvilen.

Om Rud Pedersen:

Rud Pedersen er et av de største og raskest voksende Public Affairs byråene i Norden. Byråets strategi er å tilby sine oppdragsgivere kompetanse innen politikk, samfunnsliv og kommunikasjon, slik at de kan forstå det politiske system og lykkes bedre i sin dialog med blandt annet offentlige myndigheter. Byrået har i tillegg kjernekompetanse på strategi samt krise- og beredskap. Totalt jobber det fast 10 konsulenter i Rud Pedersen Norge. Totalt jobber over 130 konsulenter i Rud Pedersen Brussel, Stockholm, København, Oslo og Helsinki. I tillegg er Rud Pedersen norsk og nordisk samarbeidspartner til APCO Worldwide og FTI, to av verdens ledende PA og PR byråer.

For ytterligere spørsmål:

Kristian Hvilen, mobil: 924 36 920

 

 

Contact