Public Affairs Director til Rud Pedersen Danmarks healthcare team

Share Mail To

Er du vild med politisk interessevaretagelse? Brænder du for sundhedsområdet? Og har du det som en fisk i vandet når ikke to dage er ens, og trives du i en udadvendt rolle, hvor der stilles store krav til dine evner til at analysere komplekse problemstillinger, selvstændigt drive kunderelationer, rådgive og skabe nye relationer?

Vi har rygende travlt og søger en ny kollega til vores healthcare team. Hvis du synes ovenstående lyder spændende, så er det måske dig?

Vi leder efter en, der gerne har kendskab til sundhedsområdet, erfaring med politisk interessevaretagelse og market access, og ved hvordan man driver kunderelationer med forståelse for deres forretning. Ansøgere foretrækkes med erfaring fra sundhedspolitik, et public affairs bureau, medicinalvirksomhed, patientforening eller en market access funktion. Vi lægger vægt på at den rette kandidat har et godt netværk enten på Christiansborg, centraladministrationen, life science industrien, regionerne eller lignende.

Om Rud Pedersen

Rud Pedersen er Nordens største Public Affairs konsulenthus fyldt med politiske nørder og eksperter – med vores danske kontor centralt beliggende over for Christiansborg. Vi samarbejder tæt sammen med vores øvrige kontorer i Norden, Baltikum og Bruxelles på fælles tvær-nationale projekter. Vi er en arbejdsplads med højt til loftet og en uformel omgangstone, hvor der både er mulighed for professionel udvikling, sparring og ideskabelse, og ikke mindst at være social med sine kollegaer så meget hjertet begærer. Vi tilbyder en intensiv, omskiftelig og varieret hverdag i en virksomhed, hvor du har stor mulighed for at få indflydelse på egne arbejdsopgaver, udviklingsmuligheder og karriere.

Om dine opgaver i Healthcare teamet

I Healthcare teamet driver vi alle vores projekter som en teamindsats, hvor vi i fællesskab sætter det bedste team på hver kunde, så vi kan sparre, supplere og sammen løse hver opgave bedst muligt. Vi søger en, der både kan være kundeansvarlig, give selvstændig rådgivning, indgå i projektledelsen og produktleveringen, og samtidig vil du også have selvstændigt salgsansvar. Vi søger en der trives med at tage og få pålagt ansvar på vegne af hele kundeteamet, og kan agere intern sparringspartner for øvrige i teamet, herunder konsulenterne.

Dine opgaver indebærer således følgende dele:

•    Konsulentrollen: Rådgivning, projektledelse, koordinering og eksekvering for både nationale og internationale kunder. Herunder bidrag til præsentationer, politiske notater, budskabspapirer, stakeholderanalyser og faglige rapporter.
•    Interessevaretagelse og market access: Udvikling af public affairs og market acces strategier, herunder rådgivning om medicinrådsprocesser, politisk interessevaretagelse på sundhedsområdet, stakeholder engagement, rådgivning om introduktion af ny medicin og medicoudstyr på det danske marked og tender management. 
•    Salg: Opbygning af nye relationer, afdækning af mulige nye mulige salg, salg til eksisterende og nye kunder, herunder behovsafdækning, ideudvikling, udarbejdelse af tilbud.

Om dig:

•    Du har forståelse for samspillet mellem politik og privat erhvervsliv
•    Du er skarp i din politiske analyse
•    Du forstår hvordan man driver projekter og processer og rådgiver kunder
•    Du har viden om eller erfaring fra sundhedssektoren eller life science industrien
•    Du har en god situationsfornemmelse og er dygtig til at aflæse behov og agere derefter
•    Du er udadvendt og proaktiv
•    Du har erfaring fra politik, bureau, centraladministration eller fra en privat virksomhed med public affairs og/eller market access arbejde
•    Du taler og skriver engelsk flydende

Vi tilbyder en attraktiv løn, der fastsættes efter kvalifikationer og desuden suppleres med en bonusordning.

Din titel bliver Public Affairs Director, hvilket tilsvarer en chefkonsulent stilling.

Vi søger at få stillingen besat hurtigst muligt og vil holde samtaler løbende. Ansøgningsfrist senest d.16. august eod.

Send en motiveret ansøgning og CV til Stine Zeeberg Pedersen: stine@rudpedersen.com
 

Contact