Arendalsuka 1 1x1

Klar for Arendalsuka?

Arendalsuka er en av landets viktigste arenaer for posisjonering, nettverksbygging, kunnskapsdeling og synlighet.

Arendalsuka blir stadig mer populær og i fjor var det over 1200 arrangementer og 200 stands. Gatene fylles opp av politikere, fagfolk og publikum fra hele landet. Å lykkes med Arendalsuka handler både om strategisk tilnærming og å skape arrangementer som målgruppene finner relevante og aktuelle. Rud Pedersen elsker stemningen under Arendalsuka og vi vet hvordan vi skal føre de rette menneskene sammen.

Hvert år hjelper Rud Pedersen selskaper og organisasjoner med alt fra strategi til gjennomføring av arrangementer og oppfølging i etterkant. Vi skaper relevante og interessante debatter og møteplasser, bidrar til nettverksbygging og sørger for praktisk gjennomføring. Sammen med vårt datterselskap King Street sørger vi også for synlighet og kreative konsepter.

Sentralt plassert i Pollen

Vi er sentralt plassert i Pollen og har mulighet til å tilby debatter, mottakelser og andre arrangementer midt i hjertet av Arendalsuka.

Slik lykkes du med Arendalsuka

Ta kontakt med Andreas eller Eirik og hør hva vi kan bidra med knyttet til møter, debatter, rundebord, mottakelser, kreative konsept og synlighet. Vi har gode tips og råd som gjør at du lykkes. Vi gleder oss til å møte på deg!

Arendalsuka 2 16x4.5

Kontakt